Uutiset

11.5.2016K-Market Jäkärlä pilottina K-Markettien uusitulle ilmeelleLue lisää »

k-market_logo2.gif

K-Market Jäkärlä

dsc01861.jpeg

K-market Jäkärlä

Marko Visti

ma-pe
07:00-21:00
la 09:00-19:00
su 12:00-19:00

 

Talolankatu 75
20460 TURKU
Näytä kartalla »

02-2140100
marko.visti@k-market.com
Lähetä palautetta kauppiaallesi »
K market Jäkärlä täytti 1v.! Toivottavasti nautitte ohjelmasta! Tervetuloa uudestaan. Kiitos!

 

img_1141.jpeg

Marko ja Marjut Visti ovat aloittaneet kauppiasuransa Kauppakeskus Pilotissa uudessa K-market Jäkärlässä. Tampereen moottoritien varrella sijaitsevan K-marketin avajaisia vietettiin 20. tammikuuta 2011.

Marko Visti (30) on koulutukseltaan merkonomi ja hän on suorittanut ruokamestari-valmennuksen ja K-kauppiastraineeohjelman. Markon kipinä kauppiasuralle on syttynyt vuosien varrella. Tuore kauppias on työskennellyt K-citymarket Salossa jo koulupojasta lähtien, työvuosia on kertynyt jo 15.

Markon puoliso Marjut (30) on koulutukseltaan suurtalouskokki. Marjut työskentelee K-market Jäkärlässä puolisonsa rinnalla. Kauppiaspari asuu tällä hetkellä Salossa, mutta muuttaa Jäkärlään tai lähialueelle sopivan kodin löydyttyä.

Kauppakeskus Pilotin K-Market Jäkärlä

 

img_1048.jpeg

Uudistuksen myötä myymälä saa uuden K-market-ketjun mukaisen ilmeen, kaupan kalusteita ja väritystä uusitaan ja kassalinja sekä pullonpalautus siirretään uuteen paikkaan. - Kaupan tuotevalikoima tulee kasvamaan entiseen verrattuna. Valikoiman kulmakiven muodostavat tuoretuotteet; tuoreet hedelmät ja vihannekset, leivät, tuore liha- ja kala. Meiltä löytyy myös laaja valikoima laadukkaita ja edullisia Pirkka-tuotteita, kertoo kauppias.
- Tuntuu mukavalta, että saamme aloittaa kauppiaina Jäkärlän uudessa K-marketissa. Tulemme Marjutin kanssa olemaan myymälän puolella asiakkaiden toiveita ja palautteita kuuntelemassa. Haluamme tehdä alueen asukkaille heidän toiveidensa mukaisen kaupan, lupaa Marko.

Turun K-market Jäkärlän palvelut paranevat entisestään, kun kauppa saa asiamiespostin 28. tammikuuta 2014. Asiamiespostista vastaa kauppiaspari Marjut ja Marko Visti henkilökuntineen.

Asiamiespostin palvelut ovat asiakkaiden käytössä kaupan aukioloaikoina, maanantaista perjantaihin klo 7-21, lauantaisin klo 9-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

- K-market Jäkärlän keskeinen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella ja asiakkailta saatu palaute ovat osaltaan vaikuttaneet siihen, että saimme asiamiespostin kauppamme yhteyteen. Ruokaostosten lomassa on vaivatonta ja nopeaa hoitaa myös postiasiat, lupaa Marko.

Lisätietoja: Kauppias Marko Visti, puh. 041-546 8809

Kauppakeskus Pilotin ja K-Market Jäkärlän Talvirieha 6.3. Ulko Zumbaa auringonpaisteessa